Ny plattform för donationer – Octany

Blogg


Gillar du vårt arbete? Stötta oss på Patreon!


Nu lanserar vi ett nytt sätt att stötta Småspararguiden! Den svenska lösningen Octany används redan av många väletablerade verksamheter, både välgörenhetsorganisationer och publicister. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att stötta oss.

Octany är en bred lösning med många fördelar:

  • Många olika betallösningar
  • Ingen moms läggs på
  • Svensk lösning för svenska givare
  • Stabil och välanvänd plattform
  • Samma system för engångs– och månadsdonationer
  • Betalplan som stöttar organisationer i tillväxt
  • Supersnabbt och enkelt att implementera
  • Suverän support på svenska
  • Möjlighet att utöka med t.ex. kampanjer, utbildningsmoduler

Vid uppstarten kan du välja mellan Swish och kortbetalning men vi hoppas snart kunna utöka med Autogiro och faktura. En stor fördel är att Swish lanserat en tjänst för återkommande betalningar och den kommer snart dyka upp i modulen. Då blir det möjligt att vara månadsgivare via Swish – enkelt och smidigt!

Självklart kommer våra tidigare kanaler för donationer att fortsätta fungera! Och faktiskt finns det en fördel med att vara minst “Mellansparare” via Patreon. Du får då möjlighet att ställa en personlig läsarfråga per halvår och det kan visa sig vara mycket värt! Så som lagstiftningen ser ut får vi inte erbjuda något i gengäld vid donationer ifall inte moms också läggs på. Och det gör det i Patreon.

Att swisha direkt till 123 648 44 48 går också bra även i fortsättningen. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att stötta oss!

Stort tack på förhand!


Den här verksamheten finns tack vare DITT frivilliga ekonomiska bidrag. Tack för ditt stöd!

Vi står på din sida i finansdjungeln. Vi avslöjar finansaktörer som gynnar sig själva på kundernas bekostnad. Dessutom ger våra artiklar och guider dig och andra begripliga, enkla och vetenskapligt förankrade råd om ekonomi, sparande och pensioner.

Du kan också stötta oss via vår supportersida på Patreon. Om ditt bidrag är minst 50 SEK/månad (+ moms) får du svar på en läsarfråga per halvår!

Om författaren

Camilla Arneving

Camilla Arneving är civilekonom och har över tjugofem års erfarenhet från ledande befattningar inom marknadsföring och kommunikation från flera olika branscher, bland annat finans. Camilla jobbar också som konsult och interimsmarknadschef i egen verksamhet.