Våra gästskribenter


Om du delar våra värderingar, kan skriva, har något att säga och vill nå ut till våra läsare så är du varmt välkommen att höra av dig till andreas@smaspararguiden.se. Vi har tyvärr inte råd att betala någon ersättning att tala om men du bidrar till en god sak – att hjälpa privatpersoner, företagare och organisationer till en bättre ekonomi!

Henrik Norén

Henrik har drygt 30 års erfarenhet från den nordiska finansmarknaden och är en stor anhängare av evidensbaserat sparande. Han har skrivit boken Det har aldrig varit enklare att bli rik som beskriver varför du inte ska lyssna på finansindustrins locktoner. Han visar istället hur du kan skapa ett långsiktigt sparande som garanterar en avkastning utöver det vanliga. På Småspararguiden skriver Henrik om sparande och investeringar, ofta med vinkel mot beteendepsykologi.

Mikael Goldstein

Mikael är docent i perceptionspsykologi och doktorerade på dBA-skalans oförmåga att mäta ljudstyrka hos lågfrekventa ljudspektra. Han har arbetat på Telia, Ericsson och Sony-Ericsson inom området Usability. Därefter konsultarbetade han hos Scania avseende förarmiljö samt utveckling av programvara för dyslexi. På senare tid har Mikael intresserat sig för bostadsköp sett ur konsumentens perspektiv och skrivit böckerna Köp rätt bostadsrätt samt Köpa osett? bostadsrättsköp i planerad nyproduktion – handbok för den försiktige.